Despre noi

La Z brands dumneavoastră aveţi posibilitatea să găsiţi haine, încălţăminte şi accesorii de branduri de o clasă Premium, inclusiv haine exclusive, de asemenea colecţii de sezoane noi, modele moderne şi actuale de modă bărbătească şi femeiască. În special, magazinul propune diverse articole de branduri renumite în toată lumea, aşa ca Adidas, Desigual, HugoBoss, Lacoste, Nike, TomTailor, TommyHilfiger, PatriziaPepe, &OtherStories, Selected, RG512, branduri ale reţelei europene Zalando şi multe altele.

-Garantăm 100% că hainele sunt originale, nici un fel de falsificaţii sau replici;

-Sortimentul larg: pentru noi este important, ca fiecare cumpărător să-şi găsească la noi lucrurile pe placul său;

-Actualizarea regulată a colecţiilor: minim o dată pe săptămână sortimentul de lucruri în magazine se actualizează semnificativ cu noi mărfuri;

-Şi cel mai important – cele mai atrăgătoare preţuri. Veţi fi plăcut surprinşi de costul lucrurilor, deoarece până la 90% din sortimentul magazinului se oferă la preţuri de la 450lei până la 2500 lei.

Însuşi procesul de cumpărare, inclusiv designul interior al magazinului şi nivelul de deservire, joacă roluri decisive în realizarea concepţiilor noastre. Clientul trebuie să fie mulţumit nu doar de rezultatul finit – cumpărarea unui lucru frumos la un preţ bun, dar şi de procesul de procurare al acestui lucru.

Compania noastră aplică mult efort pentru îmbunătăţirea nivelului serviciilor oferite. Noi mereu suntem deschişi pentru dialog cu cumpărătorii noştri, iar personalul magazinului cu plăcere vor asculta şi vor lua în considerare părerile şi comentariile voastre. De asemenea sperăm ca veți aprecia cu cinste designul interior al noului magazin de încălțăminte și accesorii Zbrands Shoes care se află pe str. Dosoftei 112.

Deschiderea acestui magazin a fost precedată de mult efort și dăruire. Timp de peste 13 ani compania noastră operează în sfera vânzărilor cu amănuntul a hainelor la modă. Experienţa primită şi reputaţia excelentă ne ajută să alegem cele mai bune oferte ale pieţii.

Noi conlucrăm cu un şir de companii europene şi internaţionale. Specialiştii noştri de achiziţii în fiecare zi se ocupă de căutarea ofertelor, care să răspundă criteriilor noastre stricte de calitate înaltă şi preţ moderat.

În realizarea conceptului nostru, procesul de cumpărare, deservirea precum și designul interior joacă roluri primordiale. Clientul trebuie să fie mulţumit nu doar de rezultatul finit – cumpărarea unui lucru frumos la un preţ bun, dar şi cu procesul de procurare al acestui lucru.

Z brands este mândru de a vă prezenta o nouă concepţie –
un stil autentic determinat de calitate și accesibilitate.
Bine aţi venit în magazinul nostru!

Magazinele noastre

Zbrands de pe str. Tricolorului 35


Magazinul de pe str. Tricolorului, 35 – primul magazin de o nouă direcţie Zbrands. Deschiderea a avut loc pe 27 februarie, anul 2015. În magazin este prezentat un sortiment larg de haine şi încălţăminte ale celor mai renumite branduri: Adidas, Desigual, HugoBoss, Lacoste, Nike, TomTailor, TommyHilfiger, PatriziaPepe, branduri ale reţelei europene Zalando şi multe altele. La primul etaj este situată secţia pentru femei, unde fiecare fashionistă neapărat îşi va alege ceva potrivit din sortimentul bogat de haine, încălţăminte şi accesorii luxoase. Al doilea etaj este bogat cu o alegere mare de îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru bărbaţi. Cele mai actuale, stilate şi la modă lucruri ale ultimilor colecţii de branduri mondiale – toate acestea sunt prezentate în magazinul Zbrands.

Zbrands Shoes de pe str. M. Dosoftei 112


Magazinul de pe str. Dosoftei 112 – a fost deschis pe 12 august 2018. Magazinul Zbrands Shoes este destinat colectiilor de incălţăminte şi accesorii pentru femei, barbati si copii. Dumneavoastră mereu veţi găsi un sortiment mare de încălţăminte, genţi, accesorii (cercei, pandantive, brăţare), fulare, portmonee etc. Brandurile renumite, calitatea impecabilă şi preţurile accesibile vă aşteaptă!